• Je Salon in Giethoorn

Nieuwe behandelingen met bindweefselmassage en fruitzuur peeling.


Het is nu mogelijk om een fruitzuurpeeling met Bindweefselmassage te boeken bij Je Salon. Voor welke huid is deze behandeling wel en niet bedoeld? En wat kunnen peelings doen bij huidklachten als huidveroudering, droge fijne lijntjes, rosacea, acne of pigmentvlekken?

 Daar geef ik jou graag advies over middels een intake gesprek.


Wat houdt een Fruitzuur peeling in?

Bij een peeling wordt met behulp van van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur, melkzuur of amandelzuur, het bovenste laagje van de huid ‘verwijderd’. Dat wil zeggen: de ingrediënten die we op de huid aanbrengen, zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten, waardoor een frisse huid tevoorschijn komt. Een fruitzuurpeeling stimuleert de celvernieuwing en de celvernieuwing is weer verantwoordelijk voor huidverjonging. Bovendien stimuleert een peeling de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt.


pH van een peeling


De pH-waarde van een peeling is erg belangrijk. Hoe lager de pH-waarde van een peeling, hoe dieper de peeling de huid in gaat. Dat maakt deze 3 nieuwe peelingen van Cenzaa zo uniek.

Ze hebben een ph waarde van 1.5-2.0 dus nog intensiever en effectiever en bieden dus meer resultaat.Ze hebben een minimale downtime, irritatie, roodheid en afschilfering zal minimaal zichtbaar zijn in de dagen na de peeling.Alle 360 skincode peelinen zijn gebufferd waardoor stabiliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.Nieuwe Treatments!

De 2 nieuwe treatments zijn va half Oktober te boeken. Fruitzuur treatment 45 min en Fruitzuur/bindweefsel treatment 70 min,Deze treatments zijn los te boeken als oppepper voor je huid maar om huidproblemen aan te pakken adviseer ik een kuur van 6 behandelingen.

Voor deze treatment volgt op voorhand altijd een vrijblijvend intake gesprek.8 keer bekeken

Nieuwsbrief

Je Salon

JE SALON

JONENWEG 1F

8355 CL GIETHOORN

0612171055

©2019 by Designer Esmeé - for Je Salon