• Je Salon in Giethoorn

Je Salon is tijdelijk gesloten.

Geen makkelijke beslissing, maar toch besloten om de salon te sluiten tot in ieder geval 6 April. Dit, omdat ik het beste wil voor jou als klant en geen risico wil nemen met jouw gezondheid, en die van mijzelf.  Heb jij een afspraak staan dan neem ik contact met jou op wanneer de salon weer open kan. Je hoeft je afspraak niet te annuleren. De salon was al gesloten t/m 25 Maart ivm mijn vakantie en een training bij Cenzaa. Afgelopen week was een spannende week voor ons als gezin, omdat bij aankomt in Curacao het eiland in lock down ging en het spannend was om weer thuis te komen. Maar gelukkig hebben wij nieuwe tickets kunnen krijgen en zijn wij gisteren weer thuis gekomen.  De salon is gesloten voor behandelingen, maar ik ga kijken naar de mogelijkheden die er zijn om jullie toch te voorzien van advies middels een online consult of de andere vele mogelijkheden die er zijn. Voor mij ook een nieuwe wereld waar ik mij natuurlijk in ga verdiepen, ik hou jullie op de hoogte:) Heb jij producten nodig dan kan dat natuurlijk geregeld worden worden dmv ophalen, bezorgen of verzenden.Een moment voor jezelf is heel belangrijk in deze periode! Pas goed op jezelf en je naasten en hopelijk mag ik jou weer snel ontvangen in mijn salon!

Lieve groet, Jessica0 keer bekeken

Nieuwsbrief

Je Salon

JE SALON

JONENWEG 1F

8355 CL GIETHOORN

0612171055

©2019 by Designer Esmeé - for Je Salon