• Je Salon in Giethoorn

HUIDVEROUDERING: HOE BEHOUD JE JE MOOIE HUID

Bijgewerkt: 20 mrt 2019
Tegenwoordig zijn we veel bewuster met onze huid en gezondheid bezig en googelen we ons suf naar oplossingen om rimpels, hangende oogleden en lelijke oneffenheden te verminderen. De stap naar plastische chirurgie, of je er op z’n minst in te verdiepen, lijkt dan zittend op de bank met een iPad in je hand nog helemaal niet zo verkeerd! Maar wanneer je weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is, klinkt het als vanzelfsprekend dat ook huidverjonging hierop gericht is. Toch?

Zet jij ook niet het liefst jouw huid een aantal jaren terug in de tijd? Wij wel! Maar je huid weer een jonge uitstraling geven met fillers past steeds minder bij de keuze voor een gezonde huid en levensstijl. Snel het beste resultaat, dat is wat we willen, maar dan niet met innovatieve ontwikkelingen en technieken die de natuurlijke opbouw van de huid verstoren. Hoe doen we dat dan wel?

CENZAA: HET BESTE UIT TWEE WERELDEN: NATURE & SCIENCECenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd en ontwikkelt al ruim 12 jaar geavanceerde huidverbeterende behandelingen en producten. Door gebruik te maken van het beste van deze twee werelden, nature & science, zijn we in staat om het hoogst haalbare resultaat in natuurlijke huidverjonging te bereiken. #cenzaaskinscienceHUIDVEROUDERING ONTSTAAT VOOR 75% DOOR JOUW LEVENSSTIJL, DE HOEVEELHEID BLOOTSTELLING AAN UV-STRALING EN INVLOEDEN VANUIT HET MILIEU EN SLECHTS VOOR 25% DOOR GENETISCHE OPBOUW.


Het natuurlijke proces van huidveroudering kunnen we dus tot op zekere hoogte sturen. Het geheim van Cenzaa’s cosmedische huidverjonging? Dat het huidveroudering op de rem zet en huidverjonging stimuleert. Daarvoor is een tweede tool ontwikkeld: De unieke Cenzaa inside & outside filosofie.

De unieke samenkomst van deze filosofieën, in combinatie met jarenlange ervaring, maakt Cenzaa’s Cosmedische huidverjonging uniek in de wereld. En dat wordt natuurlijk niet zomaar gezegd! De fantastische resultaten van de Cenzaa Cosmedical instituten onderstrepen dat. Wat jouw beautywens ook is. Cenzaa schoonheidsinstituut JeSalon helpt jou graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.

Bron:www.Cenzaa.nl

6 keer bekeken

Nieuwsbrief

Je Salon

JE SALON

JONENWEG 1F

8355 CL GIETHOORN

0612171055

©2019 by Designer Esmeé - for Je Salon