• Je Salon in Giethoorn

HUIDVERBETERING OP HET HOOGST HAALBARE NIVEAU

Bijgewerkt: 20 mrt 2019

WAAROM CENZAA TRENDSETTER IS OP HET GEBIED VAN RESULTAATGERICHTE EN REVOLUTIONAIRE SMART SKINCARE

Wetenschap, innovatie en technologie zijn belangrijke elementen in onze maatschappij. Wist jij dat wetenschap ook een essentiële rol speelt bij de ontwikkeling van alle Cenzaa producten en behandelingen? Elk jaar op 10 november wordt de Wereld Wetenschapsdag voor Vrede en Ontwikkeling gevierd. In deze blog lees je waarom Cenzaa trendsetter is op het gebied van 
resultaatgerichte en revolutionaire smart skincare en welke rol wetenschap, innovatie en geavanceerde apparatuur hierin speelt.

Op het gebied van professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Door de unieke samen werking met vooraanstaande laboratoria, ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Welke innovaties ken jij al?EERSTE TER WERELD MET PCN2® FORMULE

Cenzaa is revolutionair door de resultaatgerichte innovatie PCN2® formulering. Hetintelligente en doeltreffende cosmeceutical systeem dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Met het PCN2®-systeem is  dankzij de wetenschap van Cenzaa de volgende stap gezet tussen crèmes op recept en cosmeceuticals. In crèmes die samengesteld zijn op basis van dit systeem, worden vier cosmeceuticals per product toegevoegd, die invloed hebben op je totale gezondheid.

Het grote voordeel van het PCN2®-systeem: het werkt oplossingsgericht én zonder bijwerkingen! Je eigen schoonheid wordt van buiten en binnen verzorgd; want immers, je huid is de spiegel van jouw binnenkant.

WIST JE DAT… de producten van Cenzaa volledig zijn geïnspireerd op de natuur? Ze bevatten daarom 100% natuurlijke werkstoffen en zijn vrij van o.a. parabenen, petrolaten, paraffine en minerale oliën.

bron: www.cenzaa.nl15 keer bekeken

Nieuwsbrief

Je Salon

JE SALON

JONENWEG 1F

8355 CL GIETHOORN

0612171055

©2019 by Designer Esmeé - for Je Salon