• Je Salon in Giethoorn

Cenzaa Smart Sun control 200ml [Factor 30]


BESCHRIJVING

SMART SUN CONTROL

Medium Protect & Care Smart Sun Control is een nieuwe generatie droge olie die de huid, dankzij de Triple-Sun technology beschermt, verzorgt, herstelt en een natuurlijke glans geeft. Deze technologie haalt het beste van pure oliën en plantenextracten naar boven. Het laat krachtige werkstoffen zoals Argan olie, Frambozenolie, Groene thee en Rozenbottelzaad optimaal samenwerken voor een gezonde zongebronste huid. Ervaar direct resultaat doordat deze lichaamsolie snel wordt opgenomen, niet plakt en een natuurlijke medium zonbescherming geeft. De vrijgekomen anti-oxidanten beschermen de huid tegen oxidatieve stress, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering als gevolg van zonlicht.

UITLICHTING INGREDIËNT: FRAMBOOS

HUIDCONDITIE Als zonneolie is de Smart Sun Control geschikt voor huidtypes die niet of nauwelijks verbranden. Bij een rode of zonverbrande huid, direct zonlicht vermijden! De Smart Sun Control is daarnaast als dagelijkse hydraterende en verzorgende body olie te gebruiken voor alle huidcondities.

CENZAA EVERYDAY RITUAL Breng de Smart Sun Control, vóór blootstelling aan de zon of als extra bescherming, masserend aan op uw lichaam. Om uw huid maximaal te beschermen tegen UV-stralen brengt u regelmatig de Smart Sun Control aan. Als door de zon gekust! De nieuwe generatie zomerse musthave voor een zongebronste huid.

RESULTAAT Deze heerlijk geurende zonneolie met medium zonbescherming zorgt voor een prachtige glans en gezonde zongebronste huid. * Een zomerse musthave met betoverende geur * Een dry oil welke de huid verzorgt, herstelt en beschermt en voorziet van een natuurlijke glans * Deze lichaamsolie wordt snel opgenomen en plakt niet


Adviesverkoopprijs €29,95 (200ml)

te koop: Je Salon in Giethoorn

17 keer bekeken

Nieuwsbrief

Je Salon

JE SALON

JONENWEG 1F

8355 CL GIETHOORN

0612171055

©2019 by Designer Esmeé - for Je Salon